ZF 24

Telekom România: Numărul orelor petrecute de români în faţa televizoarelor aproape s-a dublat în această perioadă

Telekom România: Numărul orelor petrecute de români...

Autor: Ioana Matei

12.04.2020, 17:27 104

Peste 70% dintre români deţin cel puţin două televizoare în casele lor, iar peste 60% (10,3 milioane) dintre acestea sunt cu ecran plat şi 20% (3,3 milioane) sunt smart, potrivit studiilor citate de Telekom România într-o conferinţă de presă. Totodată,  2,7 milioane de persoane au televizoare cu tub.
În contextul pandemiei de coronavirus care îi ţine „izolaţi” la domiciliu, românii petrec aproximativ  7 ore în faţa ecranelor, cu peste 30% mai mult decât anterior acestui context, când timpul petrecut în faţa ecranelor TV era de circa cinci ore.
Oamenii consumă o cantitate aproape dublă de ştiri TV (cu în jur de 70% mai mult decât de obicei), şi cu  31% mai mult conţinut pe platforme de streaming online (Netflix, HBO Go, Amazon Prime).

„După criză, obiceiurile nu vor rămâne la fel – nu se va consuma la fel de mult TV, dar conţinut prin streaming, da”, a spus Andreas Elsner, director executiv comercial pe segmentul rezidenţial la Telekom România.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO