ZF 24

Timişoara devine magnet pentru mall-uri: israelienii de la Plaza Centers ridică un centru comercial de 37.000 mp cu bani de la Eximbank-ul ungar

Timişoara devine magnet pentru mall-uri: israelienii de...

Autor: Andreea Neferu

22.07.2015, 11:37 1841

Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a primit autorizaţia de construire a unul centru comercial în Timişoara, care va avea 37.000 de metri pătraţi suprafaţă închiriabilă, potrivit unui raport al companiei de pe bursa de la Varşovia. Acest proiect va fi finanţat în proporţie de 65% de Banca de Export-Import a Ungariei, însă valoarea totală a investiţiei nu este precizată de compania israeliană.

Centrul comercial, care se va numi Timişoara Plaza, va include 120 de magazine, printre care şi un hypermarket. Construcţia este estimată să înceapă în toamna acestui an, în timp ce finalizarea proiectului este programată pentru primul semestru din 2017.

“Vedem Timişoara cu optimism. Este al treilea cel mai populat oraş din România, are cea mai mică rată a şomajului şi este al doilea cel mai mare generator de PIB din ţară”, a spus Ran Shtarkman, preşedinte şi CEO al Plaza Centers.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO