ZF 24

Tjobs primeşte o investiţie de peste 1 mil. euro de la fondurile Early Bird şi iEurope

Călin Ştefănescu, CEO al Tjobs.

Călin Ştefănescu, CEO al Tjobs.

Autor: Adrian Seceleanu

14.05.2014, 13:45 643

Furnizorul de servicii de recrutare TJobs, prima companie finanţaţă ca urmare a participării la programul VentureConnect, a primt o investiţie de peste un milion de euro de la două fonduri de venture capital: Early Bird (earlybird.com) şi iEurope Capital (ieurope.com), potrivit unui anunţ al companiei.

“Suma cu şase zerouri (euro) este confidenţială. Investiţia va susţine dezvoltarea companiei în regiune, prin creşterea echipei de vânzări în Europa de Vest, precum şi lansarea platformei în Europa Centrală şi de Est”, potrivit sursei citate.

Lansat în 2009, Tjobs este un grup multinaţional ce include Tjobs.ro, cel mai mare portal de recrutare specializat în oferte pentru locuri de muncă în străinătate şi TjobsRecruit, propria agenţie care oferă servicii de recrutare şi leasing în plan internaţional. Reţeaua include peste 700 de agenţii de recrutare, în platforma www.tjobs.ro şi www.tjobs.hu putând fi analizate aproximativ 2 milioane de CV-uri.

În cadrul primei ediţii VentureConnect din 2010, proiectul www.tjobs.ro a atras o finanţare de 500.000 euro din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte şi  Fundaţia Post-Privatizare.

Noua investiţie va susţine TJobs în dezvoltarea forţei de vânzări în Franţa, Germania, Marea Britanie şi Ţările de Jos. De asemenea, în perioada următoare platforma de recrutare pentru locuri de muncă transfrontaliere TjobsRecruit va fi lansată şi alte ţări din Europa Centrală şi de Sud-Est, în prezent având birouri operaţionale în România şi Ungaria.

“Această investiţie este o etapă extrem de importantă şi un semn de încredere la nivel internaţional pentru compania pe care o construim. Astăzi, cetăţenii UE pot avea un loc de muncă în orice ţară a Uniunii Europene. Prin platforma pe care o punem la dispoziţie, ne angajăm să facem procesul de recrutare transfrontalieră mai eficient”, a declarat Călin Ştefănescu, CEO al Tjobs.

Următoarea ediţie VentureConnect este planificată pentru 12 iunie, iar antreprenorii ce işi doresc să îşi prezinte afacerea pot depune proiectele până pe 30 mai completând formularul afişat pe site-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro. Urmând modelul întâlnirilor de până acum, VentureConnect va include şi două sesiuni de mentorat gândite pentru îmbunătăţirea structurii prezentării, precum şi a abilităţilor de prezentare în public şi elaborării unui discurs.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO