ZF 24

To buy or not to buy... iPad. Ti-ai cumpara un iPad?

Dezbaterea zilei: To buy or not to buy... iPad. Ti-ai cumpara un iPad?
29.01.2010, 14:48 31

Rama foto sau gadget genial, care va revolutiona industriamedia? Prezentarea oficiala a iPad, tableta (anuntata ca)revolutionara a Apple a beneficiat, asa cum era de asteptat, debuzz-ul pe care il are orice produs lansat de Steve Jobs. Va reusinoul gadget sa se transforme intr-o masina de bani?

Ca de obicei, o asemenea problema a ridicat discutii in interiorul redactiei BusinessMagazin, devenind dezbaterea zilei intre Dorin Oanceasi Ionut Bonoiu.

Astfel, daca Dorin considera ca utilitatea si gradul de inovatieal iPad-ului nu il convinge sa isi cumpere noul gadget, IonutBonoiu pare sa fi cazut prada consumatorismului, fiind adeptulzicalei: "Nu stiam ca am nevoie de el pana sa apara".

In opinia lui Dorin, iPad nu este nimic altceva decat "o ramafoto cu niste aplicatii suplimentare, nu multe". In replica, Ionutdeclara ca iPad nu este inlocuitorul laptopului, fiind insa ojucarie multimedia care poate face multe, chiar daca banii cerutipentru ea, 500-800 dolari, fac ca aceasta tableta sa nu fie pentrutoata lumea. "as prefera sa dau banii pe un iPad, sa am o ramafoto, pe care sa navighez si sa citesc ziarele mai comod/placutdecat pe iPhone-ul meu", incheie Ionut.

Va reusi sau nu gadgetul sa se transformeintr-o masina de bani? Cititi si comentati despre noulgadget pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO