ZF 24

Toamna aceasta se poartă bleumarinul. Galerie FOTO

Toamna aceasta se poartă bleumarinul

Toamna aceasta se poartă bleumarinul

Autor: ONE ONE

29.10.2014, 11:19 592

Cromatica sezonului de toamnă/iarnă 2014-2015 face apel la culori şi combinatii de culori  pe care nu le-am apreciat la adevăratul potenţial în ultima perioadă. Bleumarin-ul (navy blue) este una dintre nuanţele care fac furori în această perioadă şi îşi recapată încet, încet, statul privilegiat printre culorile “hot” ale momentului.

Bleumarin-ul, ca orice culoare, duce în spate o poveste şi transmite un mesaj. Simbol al eleaganţei, bleumarin-ul este o nuanţa care nu este tocmai uşor de purtat, însă atunci când dozajul este optim, iar ţinuta are o unitate, efectul “wow” este garantat.

Făcând abstracţie de uniformele şcolare, care introduc practic bleumarin-ul în vieţile noastre, adesea se face o ruptură în relaţia cu acesta, undeva până spre maturitatea târzie, motiv pentru care foarte multe dintre noi ar caracteriza culoarea ca nefiind tinerească şi prin urmare, o evită.

Iţi recomand însă ca în această perioadă să îndrăzneşti şi să încerci să îţi schimbi perspectiva, pentru că altfel vei rata multe piese absolut superbe propuse pentru sezonul rece 2014-2015.

Dacă ar fi să descifram pe scurt mesajul transmis de propunerile vestimentare navy-blue ale momentului, “effortlessly chic” ar fi cu siguranţă definiţia potrivită. Sofisticat şi discret, bleumarin-ul imprimă o imagine stylish, dar care nu este, cel puţin aparent, extrem de studiată.

Denumit şi “ruda exotică a clasicului negru”, navy blue înseamnă în acest moment aproape orice piesă vestimentară.  De la încălţăminte, la rochii şi mantouri, pălării sau poşete. Pretabil atât ţinutelor de zi, cărora le dă o anumită distincţie, cât şi tinutelor de seară, chiar şi celor mai elegante dintre ele, bleumarin-ul se va adapta perfect stilului tău personal.

In toamnă/iarnă 2014-2015, poţi opta pentru o tinută all-navy, dar în acelaşi timp poţi combina bleumarinul şi cu alte nuanţe, fie ele complementare sau contrastante, pentru un efect vizual de impact.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.one.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO