ZF 24

Toate vilele din resortul Marina Regia Residence de pe litoral, rezervate integral. Tariful ajunge şi la 5.500 euro/lună

Resortul de lux Marina Regia Residence a fost deschis în urma unei investiţii de 35 de milioane de euro.

Resortul de lux Marina Regia Residence a fost deschis în urma unei investiţii de 35 de milioane de euro.

Autor: Mirabela Tiron

07.07.2014, 20:10 3126

Resortul de lux Marina Regia Residence din Mamaia Nord-Năvodari, deţinut de fostul prefect PSD de Brăila Mihai Manea şi senatorul PSD Nicolae Moga, funcţionează la capacitate maximă până la finalul lunii august în ceea ce priveşte cele 46 de vile de lux.

„Nu mai avem vile disponibile, acestea au fost închiriate încă din toamna anului trecut de către oaspeţii care vin constant la noi în ultimii şase ani“, a spus Cristina Matache, managerul hotelului.

Resortul Marina Regia Residence mai include pe lângă vile, hotelul de cinci stele Arena Regia Hotel & Spa şi hotelul de patru stele Arcadia. Tariful pentru închirierea unei vile (suprafaţă interioară de 300-400 de metri pătraţi) este de 2.000 de euro pe săptămână în iulie, iar pentru patru săptămâni ajunge la 5.500 de euro. Pentru rezervările timpurii (early booking) se oferă discounturi. Unele vile, care au trei dormitoare, trei grupuri sanitare, un living, bucătărie, garaj şi teren de 1.000 de metri, au fost închiriate de turişti şi pentru trei luni. „Cei mai mulţi clienţi sunt români, mulţi din Bucureşti, dar vin şi din ţară“, a spus Cristina Matache.

Resortul de lux Marina Regia Residence a fost deschis în urma unei investiţii de 35 de milioane de euro, din care 15-18 mil. euro pentru dezvoltarea unităţii hoteliere de cinci stele Arena Regia Hotel&Spa, care are 63 de camere şi 8 apartamente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO