ZF 24

Top Brands Distribution investeste un milion de euro pentru extinderea retelei in opt judete

10.01.2008, 17:14 12

Distribuitorul de bunuri de larg consum Top Brands Distribution va investi peste un milion de euro pentru extinderea in opt noi judete si estimeaza ca dezvoltare retelei va conduce la o crestere de 20-25% a cifrei de afaceri, a anuntat firma, citata de Mediafax.

Judetele vizate sunt Alba, Bistrita, Brasov, Covasna, Harghita, Prahova, Mures si Sibiu, iar investitiile vor fi alocate pentru achizitia de masini, sedii si echipamente logistice.

Totodata, in urma extinderii, firma va angaja 90 de persoane.

Directorul general al Top Brands Distribution, Wael El Ghadban, a declarat ca una dintre principalele probleme cu care se confrunta firmele de distributie care opereaza in Romania este starea proasta a drumurilor.

Top Brands Distribution are circa 20.000 de clienti in Bucuresti si 18 judete si este principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania si Kraft Foods Romania.

Firma a obtinut in primul semestru din 2007 o cifra de afaceri de 95 milioane de euro, in crestere cu 27% fata de primele sase luni ale lui 2006.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO