ZF 24

Topul celor mai citite articole de astăzi

Topul celor mai citite articole de astăzi
12.08.2014, 20:00 94

Profitul operaţional al Petrom s-a prăbuşit cu 55% în trimestrul doi. Acţiunile scad pe bursă cu 1,2%

Acţiunile OMV Petrom (SNP) au deschis şedinţa de tranzacţionare de azi în scădere cu 1,2% până la un preţ de 0,471 lei/tiltu, investitorii reacţionând la scăderea cu 22% a profitului net semestrial până la 1,9 miliarde de lei (431 mil.euro).

 
Primarul Radu Mazăre a declarat, marţi, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea unei sume de şapte miliarde de lei vechi, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetăţeni sau societăţi din Constanţa.
 
 
Vladimir Vava, 46 de ani, a fost numit anul acesta în funcţia de vicepreşedinte de vânzări al Baltika Bre­weries, cel mai mare producător de bere din Rusia, devenind astfel responsabil de vânzări anu­ale de peste 1,5 mld. euro şi 30 mil. hectolitri.
 
 
Romgaz (SNG), cel mai mare producător de gaze din România, a încheiat primul semestru cu un profit net de 870,9 mil. lei (circa 198 mil. euro), cu 39,9% mai mare faţă de perioada similară a anului trecut, câştigurile companiei fiind propulsate mai ales de scumpirea gazelor interne.
 
 
Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, una dintre cele două bănci locale specializate pe nişa de economisire-creditare în domeniul locativ, a recrutat-o pe poziţia de vicepreşedinte pe Claudia Butac, care s-a ocupat anterior de divizia de retail, inclusiv segmentul de clienţi premium, a Citibank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO