ZF 24

Topul celor mai citite articole de astăzi

Topul celor mai citite articole de astăzi
17.09.2014, 20:07 80

Genpact vrea să angajeze 400 de oameni. Trei din patru poziţii sunt pentru tineri fără experienţă

Furnizorul indian de servicii de externalizare Genpact, care a ajuns la aproximativ 2.500 de angajaţi pe plan local, vrea să recruteze 400 de oameni până la finalul acestui an, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul companiei.

 
Daniel Toma, un fost angajat al lui Florin Talpeş, creatorul companiei de securitate IT Bitdefender, a pus pe picioare o afacere prin care oferă soluţii software de opti­mizare a businessului, care înre­gistrează creşteri anuale de două cifre.
 
 
Fondul Proprietatea (FP) ar fi mandatat banca americană Goldman Sachs şi pe austriecii de la Erste Bank să îi găsească cumpărători pentru un pachet semnificativ de acţiuni Petrom (SNP), potrivit unor surse din piaţă.
 
 
Bucharest One, turnul de birouri care la fina­li­za­rea construcţiei va deveni a doua cea mai înaltă clă­dire din Capitală, a scos capul din pământ în dreptul pasajului Pipera din nordul oraşului după ce lucrările de construcţii au debutat în primăvara acestui an.
 
 
Acţiunile Fondului Proprietatea (FP) au deschis şedinţa de tranzacţionare de azi în creştere puternică de 3,5% până la pragul record de 0,947 lei/titlu, investitorii reacţionând la informaţiile că fondul caută cumpărători pentru pachetul de 18,9% din acţiunile Petrom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO