ZF 24

Topul celor mai mari retaileri online de IT&C din România

Topul celor mai mari retaileri online de IT&C din România

Autor: Adrian Seceleanu

22.09.2013, 18:00 4554

În prezent, retailerul online eMag al companiei Dante Internaţional ocupă detaşat primul loc în clasament, cu o cifră de afaceri de 153,7 milioane de euro în 2012. Emag.ro este urmat la distanţă de cel.ro, al companiei Corsar Online, care a avut o cifră de afaceri de 19,5 milioane de euro în 2012.

Următoarele clasate sunt F64.ro, pcgarage.ro şi Evomag.ro, cu 18,4 milioane de euro, 16,8 milioane de euro şi respectiv 11,3 milioane de euro.

Retailerul online de produse IT&C cel.ro are în plan să listeze în ofertă şi produse vândute de alte companii, după un model deja utilizat de eMag sau koyos.ro, transformându-se astfel într-un mail online, a declarat Tiberiu Pop, director general şi proprietar al Corsar Online.

Potrivit noii strategii, cel.ro va pune la dispoziţia altor companii propria platformă online, produsele vor fi listate pe site, de unde utilizatorii cel.ro le vor putea achiziţiona. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO