ZF 24

Toyota Romania extinde garantia masinilor de la 3 la 5 ani

26.01.2010, 13:38 63

Toyota Romania a extins garantia completa acordata de producatorpentru toate modelele comercializate in reteaua autorizata dedealeri Toyota de la 3 ani la 5 ani. Noua garantie introdusa deToyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intregteritoriul Europei si este transmisibila in conditiile de revanzarea masinii in decursul celor 5 ani.

Garantia extinsa este valabila in aceleasi conditii ca sigarantia de baza si aduce clientilor o serie de beneficii majore,precum cresterea valorii de revanzare a autovehiculului silibertatea de a circula fara griji oriunde in Europa. "Vanzareamasinii dupa un rulaj de 3-4 ani, in conditiile in careautovehiculul se afla inca in garantia oferita de producaror, iarreviziile au fost realizate in service-uri autorizare de catreexperti autorizati aduce proprietarului beneficii importante",declara George Kyriazis, Directorul General Toyota Romania.

Garantia extinsa este valabila si pentru masinile achizitionatede catre companii, avantajand societatile care obisnuiesc sa isiinnoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzareaautovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoanejuridice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO