ZF 24

Traderii care au pariat pe aprecierea francului au devenit milionari în câteva minute

Traderii care au pariat pe aprecierea francului au...

Autor: Ioana Tudor

15.01.2015, 18:14 7794

Aprecierea francului elveţian cu până la 30% faţă de euro a făcut posibile câştiguri de câteva mii de procente, iar cine a anticipat fluctuaţiile periind pe franc a câştigat sume fabuloase.

“Având în vedere că în piaţa valutară se tranzacţionează în marjă, azi au putut fi posibile şi câştiguri cu randamente de câteva mii de procente. Cine a reuşit să anticipeze o astfel de mişcare a câştigat sume fabuloase pariind pe aprecierea francului, aşa că este posibil să vedem în perioada următoare ştiri cu traderi deveniţi milionari peste noapte”, spun analiştii casei de brokeraj Admiral Markets.

Fluctuaţiile de astăzi sunt fără precedent în piaţa valutară internaţională, afirmă aceştia. Principalele valute fluctuează maxim 10% într-un an, dar francul s-a apreciat cu până la 30% faţă de euro, după ce banca centrală a Elveţiei a renunţat la pragul fix de 1,2 franci pentru un euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO