ZF 24

Traficul rutier pe autostrada Soarelui, supravegheat din elicopter

Traficul rutier pe autostrada Soarelui, supravegheat din elicopter

Autor: Mediafax

01.05.2011, 18:19 586

Circulaţia rutieră de pe autostrada Soarelui este supravegheatădin elicopter, duminică, între orele 17.00-22.00, şoferii urmând afi informaţi cu privire la condiţiile de trafic şi eventuale ruteocolitoare, informează Poliţia Română, citată de Mediafax.

Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Direcţia Rutieră,a suplimentat efectivele de poliţie rutieră pentru fluidizareacirculaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere, nerespectarealegislaţiei urmând a fi sancţionată cu fermitate.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu vitezăadaptată permanent condiţiilor concrete din trafic saumeteorologice.

Duminică după-amiază, odată cu întoarcerea din minivacanţa de 1Mai, se anticipează un trafic intens, în special pe principaleleartere care leagă Capitala de staţiunile turistice montane şi de pelitoral.

Pentru siguranţa traficului rutier şi reducerea victimizăriipopulaţiei prin accidente de circulaţie, poliţiştii rutieri voracţiona în trafic, la nivel naţional, pentru combaterea excesuluide viteză şi a celorlate încălcări ale legislaţiei rutiere.

Poliţiştii vor folosi aparatele din dotarea Poliţiei Rutieredestinate supravegherii traficului rutier şi măsurării vitezei dedeplasare a autovehiculelor.

De asemenea, conducătorii auto vor fi informaţi permanent cuprivire la condiţiile de trafic rutier şi eventualele ruteocolitoare. Citiţi mai mult despre traficul rutier de pe autostrada Soarelui pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO