ZF 24

Traian Basescu, urmasul lui Ginghis Han, in viziunea lui Severin

08.02.2009, 16:29 68

Traian Basescu - han tatar. Aceasta este convingerea europarlamentarului PSD Adrian Severin, pe care a expus-o ieri din nou, dupa ce, in urma cu aproape patru ani, provocase un scandal public cu un editorial in care-l atacase pe Basescu la origini, consideranu-l un element "alogem", scrie Gandul. In 2005, Severin a fost cercetat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii tocmai din cauza faptului ca declarase ca originea tătara a presedintelui il face "sa manipuleze perfect suferinta poporului" in mijlocul caruia traieste.

De data asta, Severin a mers pe fir mai departe, stabilindu-i lui Traian Basescu stramosul prim: nimeni altul decat sangerosul Ginghis Han. Intr-un raport pe care institutul condus de Severin l-a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute – intitulat "Victoria Neo-cezarismului. Patria in pericol!" -, Traian Basescu este prezentat ca urmas al celebrului han tatar.

Despre cum este vazut presedintele Romaniei de catre euro-parlamentarul Adrian Severin, cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO