ZF 24

Transfer surpriză: Celebrul lanţ american de cafenele Starbucks l-a recrutat pentru poziţia de CEO pe fostul şef de la Reckitt Benckiser, companie care face prezervativele Durex, Calgon, sau Strepsils

Transfer surpriză: Celebrul lanţ american de cafenele...

Autor: Andrei Şerbănescu

02.09.2022, 14:30 164

Starbucks a numit un nou CEO pentru a-l înlocui pe Howard Schultz, cel care a ocupat funcţia de şef interimar al companiei în ultima perioadă, a raportat Business Insider.

Laxman Narasimhan va prelua funcţia de CEO pe 1 octombrie, înainte de a-l înlocui complet pe Schultz şi de a se alătura consiliului de administraţie Starbucks în aprilie, a anunţat joi compania. Schultz va rămâne va rămâne în continuare în consiliul companiei.

Narasimhan va fi transferat din cadrul companiei multinaţionale de bunuri de larg consum Reckitt Benckiser, care produce produse precum prezervative Durex, soluţii de spalare facială şi alte produse de îngijire a copiilor mici.

Schultz a fost CEO al Starbucks din 1986 până în 2000, din 2008 până în 2017, revenind apoi ca CEO interimar începând din martie 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO