ZF 24

Transferul verii în avocatură: după 15 ani la Muşat, Băiculescu a trecut la Ţuca Zbârcea

Transferul verii în avocatură: după 15 ani la Muşat,...

Autor: Cristi Moga

24.06.2013, 18:22 1249
Avocatul Cătălin Băiculescu, care în ultimii 15 ani a lucrat în cadrul casei de avocatură Muşat & Asociaţii, ocupând la un moment dat poziţia de co-managing partner, a părăsit firma şi a decis să se alăture foştilor săi colegi, care în urmă cu opt ani au fondat Ţuca Zbârcea & Asociaţii după ce s-au desprins din firma de la Aviatorilor condusă de Gheorghe Muşat.
 
Băiculescu, 38 de ani, şi-a început cariera în 1997 la Camera Deputaţilor, alături de avocatul Lucian Mihai, care ulterior a ocupat şi poziţia de preşedinte al Curţii Constituţionale. Un an mai târziu el a făcut pasul către firma lui Gheorghe Muşat ce la acel moment număra aproximativ 20 de avocaţi.
 
„După 15 ani la Muşat pot spune că s-a acumulat o uzură şi am decis să las deoparte sarcinile administrative pe care le aveam pentru o poziţie din care pot lucra mai mult cu clienţii. Am închis amiabil cu cei de la Muşat toate subiectele. Este o mutare individuală, iar colaborarea cu avocaţii de la Ţuca Zbârcea a reprezentat cea mai naturală decizie pe care o puteam lua“, a declarat Băiculescu pentru ZF. Avocatul a decis să încheie colaborarea cu Muşat la sfârşitul lunii mai, iar de la finalul săptămânii trecute a devenit partener la Ţuca Zbârcea. În cadrul noii firme Băiculescu a colaborat cu circa 20 de avocaţi, inclusiv cu cei opt parteneri fondatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO