ZF 24

Transmisiune LIVE. Business Magazin organizează cea de-a şasea ediţie a Galei CEO Awards

Transmisiune LIVE. Business Magazin organizează cea de-a...

Autor: Bogdan Angheluţă

27.10.2016, 19:00 197

Revista Business Magazin va acorda, în această seară, premiile celor mai admiraţi CEO din România.

Gala CEO AWARDS are ca scop recunoaşterea performanţelor a celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.


În cadrul evenimentului, Business Magazin va acorda distincţii de recunoaştere a performanţelor pentru 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMANIA din domeniile: servicii financiare, energie, IT & C, industrie, FMGC, comert şi transporturi, construcţii şi servicii.

Jurnaliştii BUSINESS Magazin selectează 250 de manageri cu renume, care au construit sau administrează afaceri de succes în România.


Câştigătorii vor fi desemnaţi pe baza voturilor celor 250 de CEO de la multinaţionale cu afaceri de miliarde şi până la companii de software mici, dar respectate în domeniul lor de activitate, iar gala va fi găzduită de Ioana Matei şi Bogdan Angheluţă, jurnalişti Business Magazin.

 

Puteţi urmări evenimentul în direct aici şi pe pagina noastră de Facebook, începând cu orele 19.30.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO