ZF 24

Tranzacţie în domeniul reciclării: Green Group, controlat de fondul de investiţii Abris Capital, preia o companie de management al deşeurilor industriale

Tranzacţie în domeniul reciclării: Green Group,...

Autor: Cristina Roşca

31.03.2020, 16:22 718

Green Group, un grup de firme activ în sectorul reciclării şi care are drept actionar majoritar fondul de investiţii Abris Capital Partners, cumpără integral firma Eltex Recycling, un business activ în acelaşi sector. Mai exact  Eltex Recycling activează în domeniul managementului deşeurilor industriale. 

Operaţiunile Eltex Recycling din România au fost fondate în 2012, businessul fiind o subsidiară a Eltex Kft., una dintre cele mai importante companii de management al deşeurilor din Ungaria, fondată cu 31 de ani în urmă, deţinută şi condusă de Vass Zoltan şi Vermes Peter.

“Compania oferă servicii integrate de management al deşeurilor, precum organizarea fluxurilor pentru colectarea deşeurilor din producţie, preluarea procesului de colectare, identificarea soluţiilor de reciclare/ tratare ce aduc cele mai bune rezultate. Compania este condusă de Zoltan Bartha, CEO al acesteia încă din 2014”, spun oficialii Green Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO