ZF 24

#trebuiesarepornimbusinessul. Hotelierii de pe litoral îşi fac strategii timide pentru a nu rata complet sezonul estival. „Distanţarea şi spălatul pe mâini nu sunt măsurile pe care le aşteptăm, noi trăim din credite şi vom face credite”

#trebuiesarepornimbusinessul. Hotelierii de pe litoral...

Autor: Miruna Diaconu

28.04.2020, 11:00 458
  • Distanţarea pe plajă nu ar fi o problemă, sunt plaje mari, gradul de ocupare va fi oricum mult redus

  • Room service-ul va fi mai căutat vara aceasta, oamenii vor dori să ia micul dejun pe balcon decât să iasă la terase

  • Check-in şi check-out efectuate online.

 

HotelieriI de la malul mării îşi fac planuri şi strategii pentru a putea deschide unităţile de cazare în lunile de vară, însă orice plan este în zadar cât timp autorităţile nu vin cu măsuri concrete privind modul în care s-ar putea organiza turismul estival în 2020.

“Toată lumea va încerca să deschidă cu costuri minime. Suntem într-o situaţie în care nu mai putem să ghicim com­por­ta­men­tul consumatorului. Nu cred că o să se înghesuie toată lumea imediat, în con­d­i­ţiile în care autorităţile relaxează con­di­ţiile treptat, noi ne vom adapta tot la fel, treptat, cine va putea va des­chide, vor des­chi­de în general cei care au rezervări”, spu­ne Iuliana Ta­sie, director ge­ne­ral al hotelului de patru stele Eu­ro­pa din Eforie Nord.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO