ZF 24

Trei imobile au ars într-un incendiu în Sectorul 3 al Capitalei

Trei imobile au ars într-un incendiu în Sectorul 3 al...

Autor: Departamentul Eveniment

28.01.2013, 09:34 765

Trei imobile din Sectorul 3 al Capitalei au ars într-un incendiu izbucnit, luni dimineaţă, o persoană care a suferit un atac de panică fiind transportată la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Incendiul a cuprins trei case şi anexe de pe strada Trilului, din Sectorul 3 al Capitalei, fiind sesizat în jurul orei 05.00, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

În urma incendiului, o persoană a fost asistată medical de echipajul SMURD aflat la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Pantelimon, după ce a suferit un atac de panică, a precizat Daniel Vasile.

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale, flăcările fiind foarte mari, iar în zonă fiind produs foarte mult fum, care era vizibil de la distanţă mare. Pompierii au scos din locuinţele afectate mai multe butelii care reprezentau pericol de incendiu.

Intervenţia a fost îngreunată din cauză că hidranţii din zonă erau îngheţaţi, pompierii reuşind să stingă flăcările în jurul orei 7.00, a mai spus Daniel Vasile.

Alte două case din Sectorul 3 al Capitalei au ars duminică, într-un incendiu care a avut loc pe o stradă din cartierul 23 August. În urma incendiului, nu au fost persoane rănite şi nici intoxicate cu fum, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO