ZF 24

Trei investitori ridică birouri de 70 mil. € în zona Orhideea şi lângă staţia de metrou Ştefan cel Mare

Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners

Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners

Autor: Andreea Neferu

13.07.2015, 15:51 2132

Proiectele de birouri din Capitală sunt demarate iniţial cu fondurile proprii ale antreprenorilor, urmând ca aceştia să acceseze ulterior o finanţare bancară, după ce vor semna primele contracte de închiriere. Deja există companii interesate.

Compania de dezvoltare imo­bi­liară Forte Partners, fondată de trei oameni de afaceri, Geo Măr­ges­cu, Ionuţ Dumitrescu şi Johny Jabra, pregăteşte in­vestiţii de circa 70 mil. euro în două pro­iec­te de bi­rouri în Bucureşti, unul situat în zona Orhi­deea şi unul lângă staţia de metrou Ştefan cel Mare.

„Credem foarte tare în potenţialul zonei de centru-vest a Bucureştiului. Acesta este motivul pentru care am demarat investiţia The Bridge, un business park cu 57.000 de metri pătraţi construiţi în zona Orhideea”, a spus Geo Mărgescu, CEO şi unul dintre cei trei fondatori ai Forte Partners.

El estimează că dez­voltatorul va primi autorizaţia de cons­truire spre sfârşitul anului, astfel încât construcţia să înceapă cel mai târziu la începutul lui 2016, iar livrarea să aibă loc la mijlocul lui 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO