ZF 24

Trei tineri din Satu Mare au pus 10.000 de euro într-un start-up care le livrează studenţilor pachete „de acasă“

Trei tineri din Satu Mare au pus 10.000 de euro într-un...

Autor: Mihaela Pascari

28.11.2015, 11:50 6808
Tinerii antreprenori din Satu Mare Marius Silaghi (26 de ani), George Mureşan (21 de ani) şi Florin Pop (26 de ani) au înfiinţat în luna octombrie a acestui an afa­cerea Pachetuldeacasă.ro (admi­nistrat prin intermediul firmei Gepo Simag SRL-D), care li­vrează pachete de la părinţi către căminele studenţilor. Fondatorii au investit circa 10.000 de euro în această afacere pentru achiziţia de autovehicule necesare pentru actvitatea iniţială.
 
„Ideea înfiinţării firmei a venit în timpul studenţiei. Marius pe vremea aceea era student şi pleca cu autocarul din Satu Mare spre Cluj-Napoca. Fiind sfârşit de săp­tămână, auto­carul era plin cu pachete trimise de părinţi sudenţilor din Cluj. Nu­mă­rând pachetele, Marius şi-a dat seama că în auto­car erau mai mul­te pachete de-cât persoane“, spune Florin Pop, unul dintre fon­datorii firmei Gepo Simag SRL-D.
 
Afacerea este de tip SRL-D, de aceea asociaţii au fost scutiţi de taxele pentru înfiinţarea busines­sului, aşa că într-o primă fază s-au concentrat pe efortul de pro­movare.
 
„Nu am încercat să obţinem finanţare pentru că nu am avut nevoie, am considerat că o să ne descurcăm cu banii personali“, spune Florin Pop.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO