ZF 24

Turabo Cafe isi prajeste singura cafeaua

Turabo Cafe isi prajeste singura cafeaua

Tudor Niculescu, proprietarul lantului de cafenele Turabo Cafe

13.05.2009, 12:54 239

Turabo Cafe a inceput dezvoltarea unei fabrici de prajit cafeaua, aceasta urmand sa fie pusa in functiune la sfarsitul acestui an.

"A venit timpul pentru cafenelele din Romania sa treaca de faza cafelei pre-impachetate importata din alte tari", a declarat intr-un comunicat al companiei, Tudor Dragomir Niculescu, manager general al companiei.

"Asemenea alimentelor, cafeaua este intotdeauna mai buna daca este preparata din ingrediente de inalta calitate si consumata proaspat. Speram sa aprovizionam cu cafea lantul nostru de cafenele si alti clienti care se ocupa de distributia wholesale din Romania, la o calitate superioara".

Fabrica va fi situata la aproximativ 200km de Bucuresti.

Turabo Cafe este cel mai mare lant de cafenele din Romania, ajungand in topul celor mai mari lanturi de cafenele din Europa de Sud-Est, dupa CoffeeHeaven, si concurand direct pe piata locala cu lanturile Centro, Costa Caffe, City Cafe sau Cafepedia, al caror numar de cafenele nu il ajung insa pe cel al retelei Turabo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO