ZF 24

Turcii de la Koton îşi anunţă intrarea în centrul vechi al Bucureştiului, vizavi de H&M

Turcii de la Koton îşi anunţă intrarea în centrul...

Autor: Cristina Rosca

23.05.2015, 13:00 2147

Retailerul turc Koton, prezent pe piaţa locală cu magazine în Bucureşti şi Timişoara, se pregăteşte să se aşeze în centrul istoric al Capitalei, vizavi de H&M, în spaţiul pe care l-a cumpărat acum un an şi jumătate de la un om de afaceri irlandez.

Potrivit informaţiilor de la acea vreme, retailerul de modă a plătit pe spaţiul de pe strada Lipscani, unde anterior a funcţionat barul The Gin Factory, 4,5 milioane de euro.

Turcii au anunţat deschiderea din centrul vechi printr-un panou postat în zona Piaţa Unirii, unde anunţă un nou concept de magazin în mallurile Mega Mall, Unirea Shopping Center şi Sun Plaza din Capitală şi în Iulius Mall din Timişoara. Pe listă apare însă şi strada Lipscani din centrul vechi. Koton devine astfel al treilea retailer internaţional de modă care pătrunde în centrul istoric după H&M şi Adidas, o zonă dominată încă de baruri, cafenele şi restaurante. Totuşi, în ultimii ani în centrul vechi al Capitalei şi în special pe strada Lipscani şi-au făcut loc retaileri locali şi internaţionali de modă, ceasuri, bijuterii sau magazine de servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO