ZF 24

Udriste: Hipermarketurile Carrefour si Cora ne fac foarte multe probleme cu traficul

22.05.2008, 20:00 25

?Dezvoltati proiectele comerciale in zonele de la marginea Capitalei, pentru ca Bucurestiul nu este un oras doar pentru comert. Va fac recomandarea sa studiati foarte bine zona unde vreti sa dezvoltati proiecte, chiar daca ati cumparat deja terenul. Cu siguranta ne vom orienta si noi spre dezvoltarea acestor centre spre marginea orasului", a declarat Udriste in cadrul unui seminar pe teme imobiliare.

Potrivit lui Udriste, in Bucuresti se fac zilnic se fac 900.000 de deplasari cu vehiculul propriu, alte 100.000 cu taximetrele si inca 100.000 de deplasari comerciale. Numarul vehiculelor a crescut de 6-7 ori in ultimii 17 ani, in timp ce infrastructura a ramas aceeasi. In plus, centrele comerciale, construite in zone centrale, au ingreunat foarte mult traficul.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce recomanda Gheorghe Udriste, directorul directiei generale infrastructura si servicii publice din cadrul Primariei Generale, investitorilor imobiliari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO