ZF 24

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul DNA

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul DNA

Autor: Otilia Ciocan, Andrei Dumitrescu

08.10.2014, 12:50 126

Bărbatul a lovit cu pumnul unul dintre geamurile de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta reclamând că nu l-ar fi primit procurorul de serviciu, pentru a depune o cerere.

Jandarmii l-au dus pe bărbat în holul de la intrarea în sediul DNA, unde l-au legitimat, urmând să îl sancţioneze pentru distrugere, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Irina Drăghan.

Un echipaj SMURD a fost trimis la DNA, în urma unui apel la numărul 112, în care se anunţa că un bărbat s-a tăiat la braţ, într-un geam. Echipajul SMURD va stabili dacă este necesară transportarea bărbatului la spital, pentru îngrijiri medicale, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Bărbatul merge frecvent la sediul DNA, unde se plânge de faptul că procurorii nu îi iau în seamă reclamaţiile pe care ar vrea să le depună.

Oficiali din DNA nu au putut preciza dacă la instituţie există vreo acţiune care îl priveşte pe agresor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO