ZF 24

Un nou miliardar în retailul farmaceutic. Farmaciile Dona au trecut pragul de 1 mld. lei afaceri în 2019, în creştere cu 5% faţă de 2018

Antreprenori locali

Mihaela Ungureanu, CEO al Grupului Dona

Planurile de la începutul anului erau să creştem reţeaua cu 10-15 unităţi, în special în oraşele mici, în funcţie de oportunităţi. Pandemia ne-a schimbat priorităţile.

Mihaela Ungureanu, CEO al Grupului Dona Planurile de la începutul anului erau să creştem reţeaua cu 10-15 unităţi, în special în oraşele mici, în funcţie de oportunităţi. Pandemia ne-a schimbat priorităţile.

Autor: Georgiana Mihalache

24.05.2020, 11:01 16506

♦ Reţeaua Dona (SIEPCOFAR) numără 338 de unităţi farmaceutice ♦ Mihaela Ungureanu, CEO al Grupului Dona: Criza COVID-19 ne-a determinat să încetinim pe moment viteza de execuţie a planurilor de dezvoltare

Farmaciile Dona, controlate de antreprenorul Eugen Banciu, de profesie medic, au depăşit în 2019 pragul de 1 miliard de lei, la 27 de ani de la înfiinţarea companiei, în creştere cu 5% faţă de 2018, din calculele ZF pe baza informaţiilor oferite de companie. 

Planurile pentru anul 2020 vizau extinderea cu circa 15 unităţi noi, însă criza generată de noul coronavirus a determinat compania să îşi adapteze priorităţile.

„Planul de investiţii este concentrat pe creşterea numărului de licenţe pe care le operăm, precum şi modernizarea farmaciilor din reţea. Criza COVID-19 ne-a determinat însă să încetinim pe moment viteza de execuţie a planurilor de dezvoltare. Asta nu înseamnă că le abandonăm”, a spus pentru ZF Mihaela Ungureanu, CEO al Grupului Dona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO