ZF 24

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un sales back-office assistant: între 3.000 şi 4.500 de lei net

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un sales...

Autor: Adelina Mihai

27.05.2019, 17:00 1600

♦ Cei care vor să ocupe funcţia de sales back-office assistant în domeniul serviciilor din România trebuie să vorbească limba engleză şi să ştie să folosească programele din suita Microsoft Office.

 

Salariul unui angajat care lucrează pe poziţia de sales back-office assistant, un rol de suport care există în majori­tatea companiilor de servicii din Ro­mânia, porneşte de la 3.000 de lei net pe lună, potrivit datelor furnizate de com­pania de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar Human­gest România.

„Candidatul potrivit pentru această funcţie trebuie să deţină abilităţi inter­personale dezvoltate, să ofere suport operaţional agenţilor de vânzări şi să răspundă prompt solicitărilor clienţilor, să vorbească limba engleză şi să aibă cunoştinte avansate de Microsoft Office“, a explicat Oana Tufăroiu, sales & operations director în cadrul Hu­man­gest Group. Cei care ocupă rolul de asistent ad­mi­nis­trativ în vânzări au, printre altele, responsabilităţi care pot include reali­za­rea de rapoarte de vânzări şi chel­tuieli, actualizarea bazelor de date şi iden­ti­fi­ca­rea unor potenţiali noi clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO