ZF 24

Un start-up pe zi. Elena Vasile cu măcelaria Abruzzo mizează pe afaceri de 50.000 de euro

Un start-up pe zi. Elena Vasile cu măcelaria Abruzzo...

Autor: Florentina Niţu

02.12.2019, 19:30 715

Bucureşteanca Elena Vasile s-a inspirat din vacanţele în Italia şi a pus pe picioare o măcelărie cu produse din carne ecologică, preparate tradiţionale italieneşti şi româ­neşti, iar pentru 2019, primul an de activi­tate, estimea­ză afaceri de 50.000 de euro.

„Nu am avut o măcelărie în familie, dar am început să învăţăm cum e să ai una. Ne-am dorit să facem ceva pentru noi, dar şi să împărtăşim cu alţii şi să facem bani din pasiunea noastră. Am pornit de la nevoia de a găsi carne de calitate, nu am găsit, astfel ne-am propus să facem o carmangerie ecologică cu carne românească, o afacere de familie“, povesteşte Elena Vasile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO