ZF 24

Un tânăr de 26 de ani vrea să facă o reţea de fast-food-uri şi ţinteşte vânzări de peste 150.000 €

Un tânăr de 26 de ani vrea să facă o reţea de...

Autor: Mihaela Pascari

20.02.2016, 10:07 3257
Leonard Gilbert Fieraru, 26 de ani, un antreprenor din judeţul Dâmboviţa, a decis în vara anului trecut să-şi deschidă propria afa­cere prin intermediul progra­mului SRL-Debutant, prin care statul acordă o fi­nan­ţare de până la 10.000 de euro şi scu­tirea taxelor de început. În prezent el adminis­trează două restaurante de tip fast-food cu nu­mele Cavaleru, unul în centrul Ca­pi­talei, iar celălalt în localitatea Periş (în apropierea de Bucureşti - n.red.), şi ţinteşte pentru anul acesta o cifră de afaceri conso­lidată de peste 150.000 de euro.
 
„Proiectul a avut ca scop des­chi­derea unei lo­caţii de tip fast-food în Bucureşti por­nind de la ideea că o shaor­me­rie îţi poate aduce bani. Difi­cul­tăţile le-am în­tâlnit încă de la înce­put când cău­tam locaţia, pentru că cele pe care le gă­seam nu se înca­drau în para­metrii optimi pentru des­fă­şurarea acti­vi­tăţii“, spune Leonard Gilbert Fie­raru, acţionar în cadrul firmei Lyo Best Food (firma care ad­mi­nis­trează brandul Cavaleru).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO