ZF 24

Un tânăr din Cluj ţinteşte vânzări de 50.000 de lei dintr-un bar mobil

Un tânăr din Cluj ţinteşte vânzări de 50.000 de lei...
06.02.2016, 01:00 1721
Vlad Crişan, un antreprenor în vârstă de 30 de ani din Cluj, s-a decis în urmă cu un an să pună bazele propriei afaceri, Vlad Events, care are la bază un bar mobil. Tânărul, care are o experienţă de 12 ani în domeniul HoReCa,  lucrează cu trei colaboratori şi ţinteşte pentru anul acesta vânzări de circa 50.000 de lei din barul mobil.
 
„Ideea unei astfel de afaceri a venit acum doi ani dintr-o glumă, când nu credeam că o să reuşesc să devin antreprenor, însă gluma a devenit realitate”, spune Vlad Crişan, acţionarul unic al firmei Vlad Events.
 
Compania Vlad Events a fost înfiinţată din fondurile proprii ale acţionarului, banii fiind investiţi în ustensile şi în echipamente necesare pentru a realiza evenimente.  „Cu ajutorul echipamentelor pe care le avem, oferim clienţilor de la prepararea băuturilor până la servirea interactivă dintr-un cocktail bar, mese de cocktail, pahare specifice”.
 
Antreprenorul şi-a promovat afacerea în special în regiunea judeţului Bistriţa, cu ajutorul networkingului acumulat la fostul loc de muncă. „Anul acesta vrem să ne mărim echipa cu cel puţin o persoană şi să achiziţionăm încă un bar, practic să dublăm ceea ce avem până la momentul de faţă”, spune Vlad Crişan.
 
Cea mai mare comandă pe care a avut-o până acum a fost de circa 1.500 de euro, la un eveniment de 300 de persoane.
 
Vlad Events a avut o cifră de afaceri de circa 15.000 de lei anul trecut, iar pentru anul acesta antreprenorul speră la vânzări de 50.000 de lei.ţ
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO