ZF 24

UniCredit Bank a încheiat un parteneriat cu Endeavor România, organizaţie de susţinere a ecosistemului antreprenorial local, pentru a facilita accesul la finanţare şi resurse pentru companiile fondate de antreprenori români

UniCredit Bank a încheiat un parteneriat cu Endeavor...

Autor: Roxana Rosu

05.06.2024, 10:57 159

UniCredit Bank a încheiat un parteneriat cu Endeavor România, organizaţie de susţinere a ecosistemului antreprenorial local, pentru a facilita accesului la finanţare şi resurse pentru companiile fondate de antreprenori români.

Endeavor România face parte dintr-o retea globală care şi-a propus să identifice şi să sprijine antreprenorii cu un potenţial ridicat de scalare, oferind mentorat, finanţare şi accelerarea afacerilor.

“Colaborarea noastră cu Endeavor România reafirmă angajamentul nostru de a susţine antreprenorii inovatori. Combinând experienţa noastră bancară cu reţeaua extinsă de suport, resurse şi capabilităţi ale Endeavor ne propunem să contribuim la dezvoltarea durabilă a României. Dorim să ne aducem aportul la dezvoltarea unui mediu propice în care startup-urile pot prospera, asigurând-le resursele necesare dezvoltării.”,  declarat CEO UniCredit Bank România, Mihaela Lupu.

În cadrul parteneriatului, UniCredit Bank va oferi servicii financiare adaptate nevoilor startup-urilor, incluzând soluţii bancare specializate, posibilitatea de a accesa capital şi îndrumare cu privire la planificarea şi managementul financiar. De asemenea, UniCredit Bank va colabora cu Endeavor România pentru a oferi programe educaţionale, precum şi oportunităţi de  mentorat pentru fondatorii de startup-uri.

“Endeavor România este încântată să coopereze cu UniCredit Bank în vederea îndeplinirii misiunii noastre de a oferi antreprenorilor mijloacele necesare dezvoltării şi de a cataliza impactul economic prin promovarea  antreprenorilor din România si a startup-urilor acestora”, a menţionat Mihnea Crăciun, director general al Endeavor România. „Această colaborare strategică ne va permite să oferim suport şi resurse celor mai promiţătoare startup-uri din România, ajutându-le să fie cu un pas mai aproape de realizarea întregului lor potenţial şi generarea unui impact pozitiv durabil la nivel global.”