ZF 24

UniCredit Ţiriac Bank îşi propune pentru acest an o creştere a finanţărilor de peste 10%

UniCredit Ţiriac Bank îşi propune pentru acest an o...

Autor: Andrei Mazurchievici

26.05.2015, 13:07 182

UniCredit Ţiriac Bank îşi propune pentru acest an o creştere a finanţărilor de peste 10%, potrivit lui Federico Ghizzoni, CEO al grupului UniCredit.

"Suntem a cincea bancă din România în ceea ce priveşte totalul activelor şi pe locul trei în ceea ce priveşte creditele acordate. Vom continua să ne creştem afacerea şi vom vedea pe ce poziţie vom ajunge în anii următori. An după an ne creştem cota de piaţă, astăzi avem 9% în ceea ce priveşte creditele acordate. Viziunea noastră e că piaţa românească are potenţial de creştere, iar noi trebuie să fim aici pentru a beneficia de ocaziile ivite. M-am uitat pe cifre şi am văzut că am avut creşteri de credite acordate de aproximativ 9% în 2014, aşa că pentru acest an văd un potenţial de creştere de două cifre", a spus Ghizzonim aflat la Bucureşti cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate în România a UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO