ZF 24

UNSAR: 1 din 5 români preferă serviciile online pentru cumpărarea poliţelor

Adrian Marin, preşedinte al UNSAR

Adrian Marin, preşedinte al UNSAR

Autor: Mircea Nica

26.06.2020, 16:05 128

♦ Adrian Marin, preşedinte al UNSAR: Pandemia a dus la dezvoltarea accelerată a instrumentelor online.

Ponderea românilor care preferă să achiziţioneze o poliţă de asigurare online prin intermediul calculatorului sau al telefonului mobil s-a dublat în luna mai 2020, ajungând la 12%, potrivit informaţiilor transmise de re­pre­zentanţii Uniunii Naţionale a Asigură­torilor din România (UNSAR).

„În perioada pandemiei, industria de asi­gurări a luat, în ritm accelerat, o serie de măsuri speciale pentru susţinerea clienţilor noştri, dar şi pentru menţinerea unui contact permanent, în condiţiile în care o mare parte dintre companiile de profil au implementat lucrul de acasă, conform recomandărilor fă­cu­te de autorităţi. Asigurătorii au încurajat fo­losirea de către clienţi a modalităţilor di­gitale şi online pentru încheierea sau reîn­noi­rea poliţelor, pentru constatarea şi in­strumentarea daunelor. Practic, pandemia a dus la dezvoltarea accelerată a instru­men­telor online, în beneficiul clienţilor“, a trans­mis Adrian Marin, preşedintele UNSAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO