ZF 24

Unul dintre primii cinci jucători pe piaţa serviciilor de recrutare şi închiriere de muncă temporară din România, cu 3.700 de angajaţi, a intrat în insolvenţă

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Adelina Mihai

18.03.2015, 00:07 8152

Trenkwalder SRL, unul dintre jucătorii aflaţi în top 5 pe piaţa serviciilor de recrutare şi închiriere de forţă de muncă temporară din România, şi-a cerut insolvenţa, decizia venind în urma unor controale ale inspectorilor Fiscului.

„Anul trecut, Agenţia Naţională de Administrare Fis­cală Alba Iulia a realizat un control de rutină cu privire la activitatea Trenkwalder România SRL. Ca urmare a acestui control, inspectorii fiscali au luat decizia de a institui măsuri asigurătorii asupra conturilor bancare şi creanţelor societăţii. Trenkwalder România consideră măsurile ANAF ca nejustificate şi a contestat pe toate căile legale posibile decizia autorităţilor fiscale“, au răspuns oficialii companiei, precizând că insolvenţa a fost singura posibilitate pentru ca firma să îşi continue activitatea.

Trenkwalder SRL, cu acţionariat austriac (compania Trenkwalder International AG), are circa 3.700 de angajaţi. În 2013, această companie avea o cifră de afaceri de 128 de milioane de lei şi un profit net de 1,9 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO