ZF 24

Urmatoarea generatie a celui mai vandut model Ford: Noul Focus a fost prezentat luni la Detroit - galerie FOTO

Urmatoarea generatie a celui mai vandut model Ford: Noul Focus a fost prezentat luni la Frankfurt - galerie FOTO
11.01.2010, 11:31 44

In cadrul deschiderii Salonului Auto de la Detroit Ford MotorCompany a prezentat noul Focus, cea de-a treia generatie amodelului compact, care va fi asamblata atat in Europa, cat si inStatele Unite pentru piata nord-americana. Focus III face parte dinstrategia "One Ford", care implica lansarea unor modele comune atatpe piata americana cat si cea europeana.

In vara anului trecut Ford a lansat in SUA utilitara TransitConnect asamblata la uzina din Turcia si care se produce si laCraiova, urmand ca in perioada urmatoare sa fie lansat in Americade Nord si modelul Fiesta.

Atat la interior cat si la exterior noul Focus preia elemente dedesign atat de la monovolumul comact C-Max, prezentat in cadrulSalonului Auto de la Frankfurt de anul trecut, dar si de laMondeo.

Gama de motorizari va fi alcatuita din propulsoare Euro 5, precumsi din noua generatie de motoare Ecoboost, care vor fi fabricate sila Craiova.
Comercializarea oficiala a noului Focus va demara la finele acestuian, sau in primele luni ale anului urmator.

Cititi mai mult despre noul Ford Fous pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO