ZF 24

Ursus aduce intariri la conducerea departamentului financiar

03.03.2010, 18:43 54

Ursus Breweries, producatorul brandurilor de bere Timisoreana siUrsus, l-a numit pe Krzysztof Andrzejewski (37 ani) în functia deVicepresedinte Financiar al companiei, începand cu 1 martie 2010.El in va inlocui Indrin Pillay, care a preluat functia de FinanceDirector, Operations Europe în cadrul SABMiller.

Andrzejewski are peste 14 ani de experienta în domeniulfinanciar, din care ultimii sapte ani în cadrul SABMiller.Krzysztof s-a alaturat grupului SABMiller în 2003 ca Head ofInternal Audit pentru Europa dupa ce a lucrat timp de sase ani încadrul companiei PricewaterhouseCoopers. In cadrul gigantului dindomeniul auditului el a dobandit experienta în diverse functii demanagement, ocupandu-se de proiecte de audit intern pentu companiimari din Europa Centrala si America de Nord, unde, de altfel apetrecut caţiva ani în funcţii de management în cadruldepartamentului de Global Risk Management Solutions al filialei PwCdin New York.

Înaintea numirii sale în cadrul Ursus Breweries a ocupat functiade Finance Director al operatiunilor SABMiller din Polonia. Deasemenea, Krzysztof a ocupat tot în cadrul grupului pozitia deRegional Financial Controller pe Europa, coordonand activitatilefinanciare ale operatiunilor SABMiller din Europa. În acelasi timp,a coordonat numeroase proiecte globale ale SABMiller în zona definanciar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO