ZF 24

Utilizatorii Facebook de pe mobil vor avea nevoie de o aplicaţie separată pentru mesagerie

Utilizatorii Facebook de pe mobil vor avea nevoie de o...

Autor: Florin Badescu

10.04.2014, 14:59 570

Deocamdată, serviciul de mesagerie este integrat în aplicaţia mobilă de Facebook.

"Am început astăzi să îi prevenim pe oameni că mesajele vor ieşi din aplicaţia Facebook pentru a intra în aplicaţia Messenger", propusă de acelaşi grup, dar care oferă doar servicii de mesagerie, a precizat, miercuri, compania americană într-un comunicat.

"Pentru a continua să trimită mesaje de pe mobil, oamenii vor avea nevoie să instaleze aplicaţia Messenger", se afirmă în acelaşi comunicat.

Messenger este prezentat drept un instrument mai rapid şi mai eficient pentru a discuta pe chat. Anumiţi specialişti îşi pun totuşi o serie de întrebări în legătură cu interesul grupului american de a-i obliga pe membrii reţelei Facebook să folosească o altă aplicaţie atunci când vor să îi contacteze pe prietenii lor de pe reţea.

Facebook a anunţat, în februarie, că a cumpărat aplicaţia de mesagerie mobilă pe internet WhatsApp cu 19 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achiziţie din istoria companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO