ZF 24

Vacanţe de revelion: Topul celor mai ieftine destinaţii din străinătate

Vacanţe de revelion: Topul celor mai ieftine destinaţii...

Autor: Liviu Iancu

30.09.2014, 16:21 1495

"În acest moment, preţurile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar şi a ofertelor de early booking pe care le punem la dispoziţia clienţilor", a declarat marţi într-un comunicat transmis MEDIAFAX Ioana Bălănescu, Manager Turism Vola.ro.

Preţul de 282 euro de persoană este disponibil pentru Roma şi include transport cu avionul, 4 nopţi de cazare în perioada 30 decembrie - 3 ianuarie şi asigurare medicală. Următorul în top este Istanbulul, unde acelaşi tip de pachet poate fi cumpărat cu 346 euro de persoană. Cu puţin peste 350 euro sunt disponibile destinaţii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preţuri de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, în care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopţi şi asigurarea medicală.

Destinaţiile preferate de români pentru Revelionul trecut au fost Roma, Viena şi Paris. În acest an, cei care decid să călătorească la Paris de Revelion vor plăti aproximativ 460 euro de persoană pentru un sejur, iar pentru Viena 413 euro.

Pentru turiştii români care preferă să aleagă o destinaţie exotică, cea mai populară alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion şi 7 nopţi de cazare la hotel de 5 stele, de la 1.200 euro de persoană.

"Anul acesta ne asteptăm la o creştere cu cel puţin 20% a cererii pentru city break-uri de Revelion în afara ţării, iar din cifrele de până acum Roma, Viena si Dubai sunt cele mai solicitate destinaţii, trend care s-a observat încă de anul trecut", a mai declarat Ioana Bălănescu.

Turiştii care preferă sa petreacă Revelionul în oraşe din străinătate au în general între 25 şi 35 de ani, potrivit portalului de turism.

Vola.ro este cea mai mare agenţie de turism online din România şi deserveşte persoane fizice sau companii, oferind servicii complete de turism, de la bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri şi vacanţe, până la asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Vola.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 107,4 milioane de lei.

Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală, în urma unei creşteri a venitului de 57 de ori în ultimii trei ani. Firma este deţinută de Daniel Truică (34 de ani) şi de un fond de investiţii polonez.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO