ZF 24

Valea Prahovei - Bucureşti, cu 20 km/h. Coloanele de maşini se întind pe câţiva kilometri pe DN 1

Braşov - Bucureşti, cu 20 km/h. Coloanele de maşini se întind pe câţiva kilometri pe DN 1

Autor: Mediafax

02.01.2012, 13:14 353

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei formându-se coloane de maşini care se întind pe câţiva kilometri atât pe sensul de urcare spre munte cât şi pe cel de coborâre spre Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier este îngreunat pe DN 1, în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia.Conform sursei citate, pe sensul de mers Braşov - Bucureşti se circulă bară la bară în cele trei staţiuni, pe o distanţă de câţiva kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe oră.

Şi pe sensul de mers Bucureşti - Braşov, pe Valea Prahovei, se circulă îngreunat.Reprezentanţii Poliţiei recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti ca rută alternativă DN 1 A Braşov - Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO