ZF 24

Vânzarea celui mai mare jucător independent de pe piaţa de cablu - interes există, o tranzacţie nu se conturează în acest an

Dinu Malacopol conduce de şase ani compania de cablu Digital Cable Systems

Dinu Malacopol conduce de şase ani compania de cablu Digital Cable Systems

Autor: Adrian Seceleanu

22.10.2014, 00:06 6278
„TOŢI“ jucătorii mari de pe piaţa locală de comunicaţii, inclusiv cei de telefonie mobilă, dar şi fonduri internaţionale de investiţii care nu sunt prezente în România au avut discuţii legate de preluarea Digital Cable Systems (AKTA) - cel mai mare jucător independent de pe piaţa de cablu - şi au accesat camera de date ges­tionată de compania de audit şi consultanţă Ernst & Young (EY), care gestionează acest proces, au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.
 
„Toate companiile mari de pe piaţa din România s-au uitat la datele AKTA, de la companiile cu operaţiuni fixe până la cele de telefonie mobilă sau cu operaţiuni integrate“, a declarat pentru ZF o sursă de pe piaţă. „Interes există şi din partea unor fonduri de investiţii internaţionale, care nu au operaţiuni în România“, potrivit unei alte surse, care nu a oferit nume.
 
Contactaţi de ZF, reprezentanţii AKTA nu au făcut niciun comentariu în legătură cu aceste informaţii. În primăvara acestui an, Dinu Malacopol - CEO şi acţionar al AKTA, afirma: „Putem să luăm în considerare un proces competitiv de evaluare şi dacă rezultatul procesului de evaluare va fi interesant, să ne gândim şi la un exit. Astăzi încă nu este demarat un proces care să ducă la un exit în viitorul imediat“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO