ZF 24

Vânzări cu 10% mai mari pentru furnizorul de servicii complete pentru birouri RTC

Vânzări cu 10% mai mari pentru furnizorul de servicii...

Autor: Corina Mirea

22.05.2014, 19:25 195

RTC Proffice, furnizor de servicii complete pentru birouri, fondat în urmă cu 20 de ani de  omul de afaceri Octavian Radu, a avut vânzări cu 10% mai mari în primul trimestru faţă de primele patru luni ale anului trecut, potrivit datelor furnizate de companie.

Creşterea vine pe fondul dublării vânzărilor de produsele de protocol (cafea, apă, suc, electrocasnice de birou, etc.) şi a celor de curăţenie (produse şi echipamente igienă şi curăţenie).

„Rezultatele se datorează în principal celor două direcţii asumate în urmă cu mai mult de un an: lansarea unor game tot mai complexe de produse şi servicii, menite să creeze un nivel înalt de confort angajaţilor companiilor şi o soluţie de control a costurilor, dar şi construirea unei echipe puternice de consultanţi în vânzări”, spune Gabriel Mureşanu, CEO al RTC Proffice Experience, companie care în 2013 a înregistrat afaceri de 23, 7 mil. euro ( faţă de  22, 6 milioane de euro în anul precedent)

Până la finalul acestui an, conducerea companiei speră să încaseze încă jumătate de milion de euro prin lansarea, la începutul lunii mai, a unei game de tipărituri persoanalizate (în care sunt incluse cărţi de vizită, plicuri, flyere sau mape de prezentare).

În portofoliul companie se regăsesc în prezent produse de papetărie,  birotică, curăţenie, dar şi soluţii administrative, pentru protecţia muncii sau pentru de birotică. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO