ZF 24

Vanzari sub asteptari pentru Flamingo

Vanzari sub asteptari pentru Flamingo
23.12.2008, 13:51 17

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo International a anuntat ca vanzarile din perioada sarbatorilor de iarna s-au situat semnificativ sub asteptarile initiale, pe fondul crizei financiare.

"Vanzarile per magazin au fost semnificativ sub ce am avut anul trecut, chiar daca traficul de oameni a fost aproape acelasi", a declarat pentru ZF Dragos Simion, presedintele Flamingo, care nu a oferit detalii despre evolutia afacerilor comparativ cu perioada similara din 2007.

"Nu s-a incheiat inca sezonul si mai avem cateva zile in care vom putea vedea cateva mici diferentieri, dar fara discutie acest fenomen a fost cauzat de criza financiara internationala", a adaugat Simion.

El a mai spus ca Flamingo nu a vandut foarte multe laptopuri in aceasta perioada, produsele de sezon cele mai cautate fiind televizoarele LCD.

Flamingo estima ca va realiza vanzari de 33 – 39 mil. euro in ultimele doua saptamani ale anului, dintre-ul total de 50 – 60 mil. euro prognozat pentru luna decembrie. Obiectivul companiei pentru finele lui 2008 este atingerea unui rulaj de 200 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO