ZF 24

Vasile Armenean, fondatorul Betty Ice, companie vândută către Unilever: Nu e exclus să mă întorc în industria alimentară, pandemia schimbă jocurile în business

Vasile Armenean a decis să pornească pe propriul drum în mediul de afaceri românesc de la începutul anilor ‘90, în industria de îngheţată.

Vasile Armenean a decis să pornească pe propriul drum în mediul de afaceri românesc de la începutul anilor ‘90, în industria de îngheţată.

Autor: Cristina Roşca

28.04.2020, 17:35 1047

♦ Betty Ice a fost înfiinţat în anul 1994 de antreprenorul român Vasile Armenean, iar în urmă cu circa doi ani şi jumătate, când a fost vândut, era cel mai important producător local de îngheţată din România, cu o cifră de afaceri totală de 30 de milioane de euro.

Antreprenorul Vasile Armenean, cunoscut pentru că a fondat şi vândut producătorul de îngheţată Betty Ice către gigantul Unilever, spune că nu exclude posibilitatea de a reveni în industria alimentară, mai ales în contextul pandemiei actuale de Covid-19 care a produs şi va produce schimbări importante la nivelul comportamentului de consum.

Omul de afaceri se uită la alte segmente ale pieţei alimentare decât cel de îngheţată. În cazul fiecărei tranzacţii – indiferent de domeniu – vânzătorul are clauză în contract, stipulată de cumpărător, potrivit căreia nu poate reveni în industria din care a plecat timp de câţiva ani. Totuşi, producţia alimentară este vastă, cu multe sectoare de activitate în afară de cel de îngheţată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO