ZF 24

Veşti bune: Pentru a treia oară, Simona Halep reuşeşte să se califice în semifinalele Grand Slam-ului de la Wimbeldon

Veşti bune: Pentru a treia oară, Simona Halep...

Autor: Mediafax

06.07.2022, 16:58 49

Pentru a treia oară în carieră, Simona Halep reuşeşte să ajungă în semifinalele Grand Slam-ului de la Wimbeldon, făcând un pas mare spre un posibil al doilea trofeu reuşit pe iarba londoneză. Halep s-a impus cu 6-2, 6-4, în faţa americancei Amanda Anisimova, în doar 65 de minute.

Primul set a fost la discreţia româncei, care a cedat doar două game-uri. Halep a pierdut primul game, dar a făcut apoi alte 5 la rând, după care a închis setul cu 6-2.

Anisimova a dat impresia că nu va putea face faţă nici în al doilea set, repetându-se scenariul din primul act, cu 5-1 în favoarea româncei. Americana însă a avut un moment de revenire, a adus setul la 5-4 şi 0-40, având 3 mingi de break, pentru a egala.

Din acest moment, Halep a servit excelent, a anulat şansele de break ale Anisimovei şi a închis meciul cu 6-2, 6-4.

În semfinale va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Elena Rybakina şi Ajla Tomljanovic, din celălalt sfert de finală.

Pentru calificarea în semifinale, Halep va fi recompensată cu 620.600 euro.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinală. Înseamnă enorm să fiu din nou în această fază. E bine când totul se termină cu bine. Da joc acum cel mai bun tenis al meu. Nivelul meu de înceredere în sine e acum mult mai mare. Mulţimea îmi dă multă energie şi le mulţumesc că mă susţin întotdeauna. ”, a spus Halep la interviul de pe teren.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO