VIDEO ZF LIVE. Dragoş Damian, director executiv al PRIMER: În ultimele luni au fost 5-6 crize de medicamente. Toate s-ar putea fabrica local, dar autorităţile nu bagă în seamă producătorii locali

13 apr 2018 Autor: Roxana Rosu

Dragoş Damian a spus că în ultimii ani producătorii au discutat cu 5-6 miniştri ai sănătăţii despre lista de medicamente deficitare, dar nu au primit niciodată informaţiile cerute.

România are 30 de fabrici de medicamente, dar s-a confruntat în ultimele 12 luni cu cel puţin 5-6 crize în care produse esenţiale, aduse din im­port, au dispărut de pe piaţă, totuşi autorităţile române nu au discutat niciodată cu producătorii locali despre posibilitatea de a fabrica aici medica­mentele deficitare, a spus la ZF Live Dragoş Damian, director executiv PRIMER - Patronatul producătorilor industriali de medicamente -  şi CEO Terapia Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Dragos Damian
, medicamente
, producatori
, fabrica
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide