ZF 24

Violenţele din Marea Britanie, motivate de lipsa drogurilor?

Violenţele din Marea Britanie, motivate de lipsa drogurilor?

Autor: Mihai SCHIAU

11.08.2011, 16:53 769

Portalul economic FT Alphaville al celor de la Financial Times vine cu o teorie surprinzătoare despre motivul violenţelor din Anglia, scrie Gândul.

Astfel, se pare că noile tehnici folosite de poliţişti ar fi dus la o criză de droguri în ţară, iar baronii drogurilor şi-ar folosi influenţa asupra narcomanilor pentru a se răzbuna pe autorităţi.

Totul a pornit de la un articol publicat în cotidianul scoţian Scotsman, care relata că poliţiştii din Marea Britanie folosesc noi tehnici pentru a-i prinde pe dealerii de droguri.

Chiar în cursul săpămânii trecute, autorităţile au găsit o cantitate record de cocaină în oraşul Southampton, descoperire care vine să suţină teoria enunţată mai sus.

Se pare că tactica poliţiştilor a fost atât de bună încât este posibil ca unor dependenţi de heroină, privaţi de drog, să le fie fie pusă viaţa în pericol. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO