ZF 24

Vodafone a recrutat-o de la Citi pe Cristina Stăiculescu pentru poziţia de Senior Manager, Corporate Communications

Cristina Stăiculescu

Cristina Stăiculescu

Autor: Adrian Seceleanu

07.04.2015, 16:42 1547


Vodafone, numărul doi pe piaţa de telefonie mobilă şi una dintre cele mai mari companii din România, a recrutat-o de la Citi România pe Cristina Stăiculescu pentru poziţia de Senior Manager, Corporate Communications.

“Vodafone România anunţă că, începând cu data de 14 aprilie 2015, Cristina Stăiculescu se va alătura companiei în funcţia de Senior Manager, Corporate Communications. Cu 12 ani de experienţă în comunicare şi în poziţii de coordonare, Cristina Staiculescu va conduce activităţile Vodafone de relaţii publice şi comunicare externă şi va ajuta la consolidarea reputaţiei companiei şi a brand-ului în piaţă, atât prin intermediul canalelor de media tradiţionale, cât şi al celor digitale. De asemenea, Cristina va gestiona comunicarea pentru activităţile de Responsabilitate Corporativă”, conform datelor comunicate de companie.

Cristina Stăiculescu a fost Director de Comunicare al băncii Citi România din 2008, fiind responsabilă de comunicarea externă şi internă, de relaţiile cu presa şi proiectele de responsabilitatea socială corporativă.  

Anterior, Cristina Stăiculescu a ocupat timp de cinci ani funcţia de Director de Comunicare şi Relaţii Internaţionale al Televiziunii Române (TVR). “În acest rol, Cristina Stăiculescu a coordonat proiecte complexe, precum comunicarea procesului de rebranding al TVR, comunicarea pentru aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea TVR, pentru concursul Eurovision, pentru Festivalurile Cerbul de Aur sau proiectul Mari Români.”

Ea este licenţiată în Drept şi Relaţii Internaţionale şi are un Master în Comunicare şi PR. De asemenea, Cristina Stăiculescu este trainer Process Communication Model.

Anterior, poziţia de Senior Manager, Corporate Communications în cadrul Vodafone România a fost ocupată de Lidia Solomon. Ea a plecat anul trecut de la Vodafone, după 13 ani petrecuţi în cadrul companiei, pentru a prelua o poziţie de manager în cadrul grupului american industrial Honeywell.

Încă o plecare de la Citi la Vodafone

Potrivit datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn, în luna februarie a acestui an, o altă persoană din echipa de comunicare a Citi a plecat la Vodafone: Alexandra Oniceanu - Becut, care a preluat funcţia de Internal Communications Manager la centrul de servicii al Vodafone.

În cadrul Citi România, ea a ocupat poziţiile de Corporate Communications Assistant şi Corporate Communications Executive, începând cu anul 2009.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO