ZF 24

„VREAU PREŞEDINTE” - dezbatere LIVE, în această seară, de la ora 20.00 cu editorialiştii Gândul, Clarice Dinu, Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru şi Florin Negruţiu

„VREAU PREŞEDINTE” - dezbatere LIVE, în această...

Autor: Gândul

09.09.2014, 18:58 143

Ediţie specială GÂNDUL LIVE în această seară, de la ora 20.00. Editorialiştii Gândul, Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruţiu şi Clarice Dinu vor discuta despre campania „VREAU PREŞEDINTE” şi vor comenta clasamentul la o zi de la lansarea platformei vreaupresedinte.ro în care românii se pot înscrie, propune şi vota preşedintele României.

Urmăriţi aici live începând cu ora 20:00

Gândul a lansat, luni, campania-eveniment, „VREAU PREŞEDINTE”, şi îi invită la o amplă dezbatere în care vocea lor să fie cu adevărat auzită pe toţi românii care vor să participe la luarea deciziei, impunerea agendei relevante pentru cetăţean şi întărirea democraţiei. Noi te ajutăm să te exprimi, prin vot sau implicându-te. Dacă tu crezi că ai calităţile necesare să fii un lider pentru România, înscrie-te pe platforma vreaupreşedinte.ro. Dacă cunoşti pe cineva care se potriveşte profilului de preşedinte, propune-l.  

La câteva ore de la lansarea campaniei, Nicuşor Dan şi-a anunţat candidatura pe vreaupresedinte.ro. „România este un stat captiv unui sistem mafiot, care a pus mâna pe mare parte dintre resurse şi care păcăleşte opinia publică cu teme false. Un preşedinte trebuie să preia vocea societăţii, problemele reale ale oamenilor şi să le impună agendei publice şi clasei politice. Principalul proiect trebuie să fie funcţionalizarea statului, adică funcţionalizarea instituţiilor, căci România este un stat cu o spoială de instituţii”, şi-a motivat el candidatura.

Nicuşor Dan va fi invitat în această seară la GÂNDUL LIVE.

Campania „VREAU PREŞEDINTE” nu rămâne doar pe internet. În următoarea lună CARAVANA „VREAU PREŞEDINTE”  va merge prin toată ţara. Vom face o radiografie a României, vom vedea ce cred şi cum vor românii să arate preşedintele acestei ţări şi îi vom invita pe cei care cred că pot sau cunosc români capabili să intre în acest experiment unic în ultimii 25 de ani.

De asemenea, vreaupresedinte.ro este locul în care puteţi intra în dialog direct cu cei care vor să conducă această ţară, să-i întrebaţi şi să le transmiteţi direct ce credeţi depre proiectele lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO