ZF 24

Vremea se va răci. Prognoza meteo pentru VINERI

Vremea se va răci. Prognoza meteo pentru VINERI
05.11.2015, 15:33 1880

Vineri, vremea se va răci în toată ţara, astfel că doar în zonele montane şi în dealurile subcarpatice ale Olteniei şi Munteniei încă va fi mai cald decât în mod obişnuit, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În restul teritoriului, valorile termice la amiază vor deveni apropiate de mediile climatologice ale datei, iar în jumătatea nordică a Moldovei, în Dobrogea, dar şi în zonele joase din Banat, Crişana şi Transilvania, unde ceaţa şi nebulozitatea joasă pot persista şi peste zi, va fi o vreme rece. Izolat vor fi condiţii de burniţă. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala doar pe arii restrânse mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 15 grade, uşor mai ridicate în Subcarpaţii Getici, până spre 17...18 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

ÎN BUCUREŞTI

Regimul termic va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar mai ales noaptea va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă, mai scăzută decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 1...3 grade.

Citiţi mai departe despre starea meteo de la munte

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO